Úgy behúzták a csőbe a Munkáspárt jelöltjét, hogy véletlenül bevallott mindent

Elképesztő videót tett közzé az ismert ellenzéki aktivista Gulyás Márton, aki kamuköztévés riporternek öltözve járja a várost azért, hogy az irónia fegyverével kiugrassza a nyulat a bokorból, vagy legalább hülyét csináljon bizonyos emberekből. Általában kormánypárti közszereplőket, a kormánypárti szolgamédia munkatársait találja meg, de ezúttal a józsefvárosi időközi választáson induló egyik ún. “baloldali” jelölt vált áldozattá. (Videó a cikk alján)

A recept egyszerű: a trollkodásnak tűnő, következetesen szajkózott kormánypárti propaganda-dumákkal és retorikával, a szerepéből kizökkenthetetlen Gulyás zavarba hozza a párt embereit, amitől a kiszemelt áldozat aztán hebehurgyán mindenféle baromságokat makog. Mi meg ezen röhögünk.

A következő célpont a civilben állítólag vőfélyként is tevékenykedő Fehérvári Zsolt István volt, aki az időközin a Munkáspárt színeiben indul – ezúttal is a semmiből. A videóból megtudtuk, hogy a valódi ellenzéki jelöltet a Fidesz mellényzsebéből kritizáló Fehérvári azt sem bánná ha a választásokon nem ő, hanem a fideszes Sára Botond nyerne, de az is látszik, hogy ez az úr mennyire vidáman pózol egy olyan arcképes, Munkáspártos táblával, amin az a felirat szerepel, hogy “A Fidesz ajánlásával”.

Kacagjanak, szörnyülködjenek, kinek mi. Íme:

A munkáspárt a kamujelöltek és a Fidesz rejtélyes összefonódásáról is olvashat kapcsolódó cikkünkben:

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!