Friss: újabb ismert politikus lépett ki az LMP-ből – üzenetet is hagyott maga után

Amikor valaki látványosan kilép valamelyik pártból, azt különféle okokból teheti, azonban ha nem nevez meg konkrétumot, csak általános csalódottságot, akkor a háttérben olyan belső alku szokott meglapulni, amihez valaki/valakik nem tartották magukat. Főleg, ha a kilépésekor még bele is rúg a közösségbe, aminek mindeddig tagja volt.

Ábrahám Júlia az alábbi üzenetet tette közzé Facebookon:

“Eljött az idő, hogy én is elbúcsúzzak az LMP-től és kilépjek a pártból. Tiszta a lelkiismeretem, a lehetőségeimhez képest mindent megtettem az LMP és az ellenzék sikeréért.

Ez a párt – a többihez hasonlóan – nem érti a rendszerrel elégedetlen, az ellenzékben csalódott választókat, és nem látja tragikusnak az orbáni zsákutcát sem. Pedig egykor az LMP jelentette az egyetlen reményt arra, hogy létezhet az embereket nem kihasználó, hanem szolgáló politika. Ezt az esélyt az LMP eljátszotta, ma már belesimul abba a politikai elitbe, amelynek leváltására létrejött.

Köszönet azoknak a tagtársaimnak, akikkel tartottuk egymásban a hitet, hogy lehet változás, lehet megújulás. Sajnos a mostani ellenzék már bizonyította totális alkalmatlanságát, így csak abban tudok reménykedni, hogy lesz egy olyan új formáció, amely megérti a történelmi feladatot, és fel is tud nőni hozzá.”

Az LMP-vel van a baj, vagy Ábrahám Júlia látja kicsit másként a helyzetet, mint párttársai? Döntsék el az olvasók…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!