Óriási! Kiderült miért hord Meghan hercegné natúr színű ruhákat

Kép: Getty Images

Biztosan feltűnt neked is, hogy mióta Harry herceg felesége lett, Meghan hercegné nem visel színes ruhákat, csupán natúr árnyalatokat. Egy hónapja, mióta Meghan Markle-ből Meghan hercegné lett, egyszer sem lehetett színes ruhákat látni rajta. A hercegné kizárólag natúr színű szettekben lép utcára, akármilyen rendezvényen is vesz részt. Egy brit magazinnak egy öltözködési szakértő magyarázta el, hogy ez egy királyi családi protokoll része, nem Meghan hercegné ízlése változott meg.

Mivel II. Erzsébet mindig színes és feltűnő ruhákban jelenik meg, a hercegnék és hercegnők nem hordhatnak színeset, ugyanis azzal elvonnák az uralkodóról a figyelmet Meghan hercegné a közte és Erzsébet királynő között lévő rangbeli különbséget mutatja be azzal, hogy visszahúzódó színeket hord.

Ha II. Erzsébet nincs vele egy eseményen, akkor hordhat feltűnőbb színeket, de a hivatalos, királyi családi eseményeken jobb, ha natúr színekben marad. Ez csak egy a rengeteg szabályból, amelyeket muszáj betartania minden hercegnének. Olvasd el a galériában, még mik vonatkoznak rájuk.

JOY


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata