Majka ideges lesz a “koksztól”

Forrás: Bors

Úgy tartja a mondás, hogy a férfinak nem kell, csak egy fokkal szebbnek lenni az ördögnél. Ám annak ellenére, hogy a legtöbb pasi tényleg meg is elégszik ezzel, Majka közel a negyvenhez inkább a teljes életmódváltást választotta. Hiúságból fo­gyózik és gyúr, és úgy érzi, iga­zán nincs könnyű dolga, ugyanis semmi olyasmit nem szedhet, ami megkönnyítené az izomnövelést.

– Hízékony típus vagyok, rá­adásul a múlt év végétől el is en­gedtem magam kicsit, nem fi­gyeltem oda a táplálkozásra. Bár squashozok, lábteniszezek és futok is, ez sem volt elég – kezdte Majka.

– Nehéz fogynom és az általam kívánt formát és méretet elérni, mert nem szedhetek semmi olyan tömegnövelő szert, amivel például a testépítők az edzés mellett megkönnyítik az izomépítést. Egy egyszerű fehérjeturmixot sem fogyaszthatok, mert fáj tőle a gyomrom, émelygek. A kreatintól gyakorlatilag el tudnám pusztítani a világot, mellékhatásként ugyanis nagyon ingerült leszek tőle és a bőröm is csúnya lesz. Szteroidokat nem szednék, de nem is tehetném, mert azt meg a szívem nem bírja, és nincs is értelme, aki ugyanis ezekkel épít iz­mot, az hamar össze is esik, ha abbahagyja – magyarázta a rapper, aki így az étkezéssel manipulál.

– Próbáltam többféle diétát, de nekem csak a kalóriaszámlálás jött be. Reggelire próbálok va­lamilyen egészséges pékárut fogyasztani, ebédre jöhet valami ka­lóriadús, estére pedig mondjuk egy tonhalsaláta. De ami ugyanilyen fontos: majdnem minden napra jut sport. Heti négy-ötször gyúrok, emellett bármit szívesen csinálok, ami dinamikus mozgásforma.

Bors


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata