Kim Kardashian gyermekei nem tudják, hogy anyukájuk celeb

Fotó: Northfoto

Bár Kim Kardashian valószínűleg a világ egyik leghíresebb emberének mondhatja magát, gyermekei erről mégsem tudnak: nekik a valóságshow-sztár csak egy édesanya. Kim Kardashian az ITV This Morning című műsorában beszélt egy interjú keretein belül a hírnévről, és a családi életről. A 37 éves valóságshow-sztár a műsorban ráadásul azt is elmondta, hogy három gyermeke – North West (5), Saint West (5) és Chicago West, aki januárban jött a világra – nincsen tisztában azzal, hogy édesanyjuk egy celeb, számolt be róla az E! News.

Kim elmondása szerint a hírnév elég kemény tud lenni, de nem akkor, amikor otthon tölti idejét gyermekeivel. “A gyermekeim nem tudják, valójában mi történik, és így én sem nagyon érzem a [hírnevet]. Időm legnagyobb részét otthon töltöm.” – mondta el az interjúban Kim.

“A családommal szoktunk arról beszélni, hogy mennyire megváltozott az életünk az utóbbi tíz évben, de mi ezért nagyon hálásak vagyunk, s ugyanazok maradtunk, akik a hírnév előtt voltunk.” – állította Kim. Kanye West felesége többek között arról is beszélt egyébként, hogy a veszekedések, amelyek a Keeping Up With The Kardashians című műsorban láthatók, mind valódiak.

Forrás: Blikk


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata