Bayer Zsolt felesége irányítja az országos vérellátást

A címben nem vicc. Magyarország vérellátó szolgálata tényleg Bayerné alá került.

Kásler Miklós új emberi erőforrás miniszternek köszönhetően az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) immár Bayer Zsolt feleségének kezében van. Sajtóinformációk szerint az új miniszter kinevezésével tisztogatási hullámot indított be, mely most úgy tűnik elérte az egészségügy egyik alappillérét is.

Az OVSZ-ben történt személycseréről kiderült, hogy az eddigi elnök Drexler Donát eltávolítása után a főigazgató általános helyettese vezeti a szolgálatot, aki nem más, mint Bayerné Matusovits Andrea. Ő felel most az intézmény vezetéséért –értesült a Magyar Narancs.

A lap úgy tudja: az OVSZ országos hálózatának valamennyi dolgozója megkapta az értesítést arról, hogy már Bayerné az OVSZ felelős aláíró vezetője.

Az aneszteziológus–sportorvos Bayerné eddig a vérellátó általános főigazgató-helyettesként dolgozott, 2016-ban szinte Drexler Donáttal együtt érkezett a szolgálathoz. Mindketten szegediek, közös vállalkozásaikban éveket töltöttek együtt.

Bayerné Matusovits Andrea emellett magánorvosként praktizál az Életmód Orvosi Központban, de dolgozik a Sportkórházban is.

Mostantól egészen más jelentése, más tónusa lesz annak, ha Bayer Zsolt egy publicisztikájában netán felkiáltana: “A véretek kell!”

Ez nem az első alkalom, hogy Fidesz-közeli emberek ilyen közel kerülnek vérellátással kapcsolatos tevékenységhez. Kapcsolódó cikkünk:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!