Tom Cruise kínjában felült a nyálgépre – már forgatja Top Gun második részét

Hollywood nem akar mellényúlni, ezért csak feldolgozásban, folytatásban, adaptációban gondolkodnak. Ennek „örömére” elkezdődött a Top Gun folytatásnak forgatása. A főszerepet alakító Tom Cruise már fel is tolt egy fotót Twitterére az “1. nap” aláírással.

Tony Scott 1986-ban rendezte meg a Top Gun című akciófilmet, amely a nyolcvanas évek egyik nagy hatású mozija lett, és Cruise pályafutásának is fontos állomásává vált.

A színész a pilóta Pete ‘Maverick’ Mitchellt alakította, aki bekerül a Top Gun-kiképzés válogatott legénységbe. Tenyérbemászó magabiztossága azonban megtörik, amikor barátja tragikus balesetet szenved egy gyakorlatozás közben; nem is akar többé repülni.

A Twitter-fotón pilótaszerelésbe öltözve áll a kifutópályán egy vadászgép felé fordulva. A képen az eredeti filmből ismerős “feel the need”-szlogen is feltűnik, ami a főhős sebességmámorára utalt.

A Paramount stúdióban készülő Top Gun 2. 2019 júliusában kerül a mozikba. A filmet Joseph Kosinski rendezi, aki 2013-ban ugyancsak Cruise-zal forgatta a Feledés című akció sci-fit.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!