Törőcsik Mari örvendetes bejelentést tett – szeptembertől nagy tervei vannak

A Nemzet Színészéért sokan aggódtunk, amikor többedjére is kórházba került, ám úgy tűnik, egészségi állapota sokkal jobb. Olyannyira, hogy nagy tervekről beszélt a Bors munkatársának telefonon.

– Köszönöm kérdését, nagyon jól érzem magam. Elvagyok a velemi házamban. Most már az időjárás is jobbra fordult. Nemrégiben nagyon megviselt a folyamatos hőmérséklet-ingadozás. Szerencsére ezen is túl vagyunk. Most nyáron nem tervezek sehova sem utazni, itt mindenem megvan, amire csak szükségem lehet. Velemen nagyon jót lehet pihenni – mondta jókedvűen Törőcsik Mari a lapnak.

Törőcsik nemcsak jobban van, de komoly tervei vannak a jövőre nézve

– Ősszel, szeptember körül tervezem, hogy felmegyek Pestre. Még az is lehet, hogy munka miatt, de erről még nem beszélek – tette hozzá a színésznő. A Bors értesülései szerint Koltai Lajos felkérte Törőcsiket egy monodrámára, vagyis egy egyszemélyes előadásra, de a Nemzet Színésze erről nem kívánt nyilatkozni.

Akárhogy is lesz, a Pesti Bulvár szerkesztősége nevében kellemes pihenést, feltöltődést kívánunk a Művésznőnek! Reméljük, ősztől újra a színpadon látjuk!

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!