Teljesen titkos, mégis negyvenmilliót hozott Rogán feleségének

Forrás: Instagram

Teljesen rejtélyesen működik Rogán Cecília és Sarka Kata Nakama & Partners Kft. nevű vállalkozása. Az éves beszámolója szerint akármit is csinál a két hölgy, azt nagyon jól csinálja, ugyanis tavaly év végén 221 millió forint lett az adózott tiszta nyereség.

A nyilvános, taggyűlési nyilatkozat szerint a cég két tulajdonosa, Sarka Kata és Rogán Cecília  82 millió forint osztalékot ki is vett a cégből. Gondolom, nem volt hirtelen miből kifizetni a kondibérlet árát. A nyilvános adatok szerint a cég 5 főt foglalkoztat, a bérköltség pedig 46 millió forint volt, ez abban az esetben, ha egyenlően osztjuk fel az összeget, havi 760 ezer forintos bért jelent.

Meglepően jó teljesítmény ez egy olyan cégtől, amelynek 2018-ban (!) még egy honlapja sincs, a cégkivonat alapján az email címe egy ingyenes szolgáltatónál van, Facebook oldallal sem rendelkezik, a leendő ügyfelek így semmilyen formában nem értesülhetnek a tevékenységekről, referenciákról. Lehet, a jól menedzselt Instagram fiók ezt tudja pótolni.

Huszonévesen, nem kis teljesítmény ez. Valószínűleg semmi köze az egésznek a politikai kapcsolatokhoz, ész, tudás, szorgalom áll a háttérben.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!