Kiszivárgott felvételek az Orbánért tartott szentmiséről: döbbenet, hogy kik szólaltak fel

Orbán Viktor betöltötte az 55. életévét. Természetesen az érte tartott szentmise sem maradhatott el, azt azonban egyházi körökben nem reklámozták, de a beavatottak így is tudtak annak helyszínéről és időpontjáról.

A HVG utánajárt, hogy pontosan hol is tartják az eseményt, mégpedig úgy, hogy a sajtóorgánum munkatársai lelkes hívőként érdeklődtek arról, hogy hova kell menni, ha szeretnének a miniszterelnökért imádkozni. Hamar kiderült, hogy a a Belvárosi Plébániatemplomban kerül sor az áldásos ceremóniára.

A szentmisét Osztie Zoltán plébános, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének volt elnöke tartotta. Az első körben nemes célért imádkoztak: azt kérték Istentől, hogy Orbán Viktor a köz javát szolgálja.

A HVG felvételei:

Meglepő, hogy micsoda neves személyiségek mondtak beszédet a misén
A miniszterelnökért hatan mondtak külön imát, elsőként az eseményt szervező Szentmihályi Szabó Péterné beszélt – aki külön megemlékezett Orbán Viktor édesanyjáról is, majd Rónaszékiné Keresztes Mónika idén lecserélt fideszes képviselő következett, a sort Kásler Miklós miniszter zárta.
A HVG meg is szólította Káslert, hogy érdeklődjön, tudott-e Orbán a fohászáról.
A HVG a templomban ülő fiatalokat is megszólította, akik nem tudtak az eseményről, csak a jó jegyeik miatt mentek be gyanútlanul a templomba hálát adni.
Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!