Nem sikerült az ellenzék szétverése, ezért inkább más ötlete támadt Fodor Gábornak

Ne csodálkozzunk, ha a liberális kifejezést sikerült szitokszóként elültetni hazánkban az emberek agyába, ha olyan emberek mondják magukat a liberális értékek képviselőinek, mint Fodor Gábor és Bősz Anett. Ha ők a liberálisok, akkor inkább választom a fundamentalista keresztény ortodoxiát. Az, hogy a 0 azaz nulla százalékra mért 5 személyes pártjuk, zéró társadalmi támogatottsággal rendelkezve mégis küldhetett egy képviselőt a parlamentbe, csakis az MSZP-Párbeszéd együttműködésnek köszönhették. Tudjuk, a hála nem politikai kategória, ezt gyorsan bizonyították is, amikor megpróbálták szétverni a Párbeszéd frakcióját.

Fodor Gábor, elvégezve a feladatot, és hogy kipihenje az árokásás és aknatelepítés fáradalmait, Szlovéniába ment a hosszú hétvégére, ahol a Kempinski Palace Portorozban szállt meg egy titokzatos hölggyel, de nem a feleségével. Ebben az 5 csillagos szállodában a legolcsóbb szoba is 150 ezer forintba kerül a hotel honlapja szerint. Érdekes, hogy miért nem a  feleségével töltötte el a hétvégét, akit egyébként Orbán két éve nevezett ki miniszteri biztosnak. Bár Fodor szerint nem élnek együtt, a vagyonbevallásában mégis egy háztartásban élőnek tüntette fel. Ilyen ez a liberális virtus!

Ha pedig azt hiszi, hogy a pofátlanságnak van határa, akkor most kapaszkodjon meg, mert Fodor még rátett a történetre egy lapáttal! Miután bekunyerálták magukat a parlamentbe, ott meg akarták akadályozni a Párbeszéd frakciójának megalakulását, az Európai Parlamenti választásokon Fodor újra szövetséget akar kötni, és befutó, 3. helyet kérni az EU parlamenti listán!

Valószínűleg, ezek után nem az MSZP-P fogja felhívni, hanem a NASA, hogy érdeklődjenek az arcán lévő bőr szerkezete után, ami úgy tűnik, mindent kibír.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!