Akkora hülyeséget mondtak az M1-en, hogy akár kormánytagok is lehetnének

Az állami, közös pénzünkből fenntartott MTVA, aminek a HITELES köztájékoztatás lenne a célja, olyan dilettáns módon működik, hogy ezen már más nem tudna segíteni, csak a szervezet teljes felszámolása. Ma már semmi egyéb célja nincs, csak a kormányzat által sulykolt üzeneteket alátámasszák hírnek látszó dolgokkal. Nem csoda, hogy mára már az összes jóérzésű profi szakember otthagyta a közszolgálatinak hazudott médiát. A selejt azonban mindig bosszút áll.

A forráskritika egy olyan varázsszó, amelyet az elsők között tanítanak meg azoknak, akik ezt a pályát választják. Gyakran csodákra képes, már amennyiben valaki tényleg a tárgyszerű tájékoztatásra törekszik. Az M1-nél nem pazarolják az időt ezekre a csacskaságokra, így lehet, hogy olyan hírt adtak le, amely egy -a magyar Hírcsárdának megfelelő- német viccoldalról származik. Kíváncsian várjuk, mikor fogják a Hócipő magazint is szemlézni.

A nem titkoltan vicces és szatirikus álhíreket gyártó oldal cikke arról szól, hogy a muszlim bevándorlók miatt a német Essen (jelentése: enni) várost a ramadán idejére átnevezik Fasten-re (jelentése: böjt). Nem tévedés, ez nem a showder klub, hanem a magyar közszolgálati média.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!