„Szétbarmoltál néhány családot, Bősz Anett, örülsz neki?” – Nyílt levél egy árulónak

Kép forrása: Facebook - Bősz Anett

Kedves Anett!

A sajtósod odajött hozzám az eredményváró eseményen, amikor még Karácsony Gergely égisze alatt veretted magad a kamerák előtt. Megkérdezte tőlem, hogy kívánok-e veled interjút készíteni. Nem is igazán értettem, mit akar ezzel, majd gyorsan hozzátette: te mindenképp bejutsz a Parlamentbe, ezért szerinte a sajtóorgánumaimban meg kellene jelennie ennek a rendkívüli hírnek. Azt válaszoltam, hogy várom a sajtóleveleket a hivatalos e-mail címeinkre, és amennyiben van hírértéke annak, amit küldtök, meg fogjuk írni, de arról nem kívánom tájékoztatni a publikumot, hogy bepréselődtél a Tisztelt Házba olyan emberek hátán, akik sokat dolgoztak azért, hogy ott lehess.

Azóta persze bombáztok a leveleitekkel, pedig még az MTI sem hozná le őket, annyira érdektelen minden megmozdulásotok. Egy kivételével. A sajtósod megírta, hogy rendkívüli bejelenteni valód lesz. Akkor már sejtettem, hogy itt sokkal több millió lapulhat a háttérben, mint amit a „liberális értékek” képviseletével hordozol. Megtörtént az ominózus sajttáj, és te végre megkönnyebbülhettél. Nem szükséges igazodnod senkihez, négy évig ülhetsz a Parlamentben, miközben szétcsesztél egy egész frakciót. Attól, hogy neked meglesz az apanázsod a hivatalos csatornákról (és még ki tudja, honnan) más emberek életét tönkreteszed. Tudod, hogy a több mint százmilliós támogatás mire megy el a Párbeszédnél? Képben vagy azzal, hogy a választásokat követően családos emberek arra szerződtek, és úgy álltak neki a jövőnek, hogy az apparátusban fix munkahelyük lesz? Mind a pénzügy, mind a sajtóosztály, mind a kampánystáb egyénekből áll, akiknek az álhisztiddel megvonod a megélhetési forrását. Dolgozókról beszélek, nem politikusokról. Neked ezzel szemben persze mind a mandátum, mind az iPhone X, mind a képviselői honorárium ugyanúgy járni fog. Akkor is, ha semmit nem csinálsz, csak pampogod az álliberális dumát a Parlamentben.

Nyugodtan pert indíthatsz ellenem, de ha valóban a liberális értékek mentén munkálkodsz, megengeded nekem azt a véleményt, hogy szerintem te a Fidesz embere vagy. Az a sejtésem, hogy sokkal több pénz van a háttérben, mint amennyire bárki gondolna. Épp a frakció megalakulásakor kéred ki magadnak? Épp akkor cseszed szét a háttérmunkások megélhetését, amikor még a gyakorlatban meg sem mutatkozott az együttműködés?

A maroknyi támogatódon kívül az emberek megvetnek téged, Anett!

Az árulást ugyanis mindenki szereti, de az árulókat senki!

UI: Nem szeretnék több sajtólevelet kapni tőletek. Úgy gondolom, hogy a bejelentésed óta bármit is küldtök, érdektelen marad.

Üdv,
Jabronka Richárd

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!