A Fidesz alatt ide jutottunk: Magyarország nemzetbiztonsági kockázatot jelent a nyugat számára

Az MSZP már többször felhívta a kormány figyelmét arra, hogy a letelepedési kötvényekkel való üzleteléssel, a vízumok kiadásával és az állampolgárság kontrollálatlan, ellenőrizetlen megadásával tízezrek juthatnak illetéktelenül magyar papírokhoz. Ennek a folyamatnak a végeredményét lassan minden állampolgár érezni fogja.

Magyar papírokkal rendelkező bűnözők, drogcsempészek, terroristák, és kémek miatt az Amerikai Egyesült Államok kizárhatja hazánkat a vízummentességből, de már nem kell sok idő ahhoz sem, hogy az Európai Unió is megkérdezze Orbánékat: miért szabadítja Európára a Fidesz a letelepedési kötvénnyel érkezők, vagy a magyarul nem beszélő, új magyar állampolgárok tömegeit?

A Nemzetbiztonsági bizottság és a Nemzeti összetartozás bizottsága alakuló ülésén mi is válaszokat várunk az illetékes miniszterjelöltektől és hivatalok vezetőitől: az amerikai belbiztonsági minisztérium milyen határidőt jelölt meg a biztonsági kockázatot jelentő visszaélés-sorozat felszámolására, a hatóságok pedig mit tettek eddig az ügy megnyugtató rendezésére?

Molnár Zsolt,
a Nemzeti összetartozás bizottság alelnöke,
a Nemzetbiztonsági bizottság tagja

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!