Schiffer visszautasíthatatlan ajánlatot kapott a Fidesztől? – ezért léphetett ki az LMP-ből

Fotó: Németh András Péter

Schiffer Andrástól, az általa alapított Lehet Más a Politika nevű párt nem sok jót kapott mostanában. Nevezte már a pártot “kilúgozottnak”, az egyetlen egyéni nyertes képviselőjét “ismeretlen vásárcsarnoki zöldségesnek”, és alapvetően egyetlen pozitív mondata nem volt az LMP mostani időszakáról. Úgy tűnik, most végleg elszakadt a cérna, és Schiffer meg is szakítja a párttal minden kapcsolatát, Facebook posztjában jelentette be, hogy megszünteti párttagságát.

“Az utolsó csepp a pohárban: Szabó Szabolcs, a neoliberális Együtt képviselőjének csatlakozása az egykoron általam vezetett parlamenti frakcióhoz … A mai napon megszüntettem tagsági jogviszonyomat az LMP-ben.”

Szép, szép a felháborodás, de van egy rossz érzésünk azután, hogy volt LMP-s képviselők sorban kapnak megbízást a Fidesztől. Mile Lajos ma kolozsvári főkonzul, Osztolykán Ágnes az Emmi-ben kapott miniszteri kabinet tanácsadói állást, Ertsey Katalin pedig külgazdasági attasé lett Prágában. Schiffer is reménykedhet valamiben, talán úgy gondolja, egy megüresedett alkotmánybírói szék neki is jut majd. 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!