Szörnyű tragédia történt egy magyar családdal, Orbánék szerint mégis minden oké az egészségüggyel

Képünk illusztráció

Hiába bizonygatják Orbánék, hogy semmi gond nincs az egészségügyben, mégis egyre több durva sztori látnapvilágot.

Ha figyelembe vesszük, hogy hány kiváló orvos, szakember hagyja el az országot a béka segge alatti fizetések, a kórházakban eluralkodott horrorisztikus körülmények és a megbecsülés teljes hiánya miatt, akkor annyira ez nem is meglepő, hogy ilyen borzalmas ember drámák történhetnek meg az országban, mint szegény Árpié.

Dóra Sára három éve veszítette el 21 éves gyermekét, Árpit – írta meg a Blikk. Egyik reggel a fiú orrvérzéssel ébredt, édesanyja azonnal mentőért telefonált, akik megállapították, emiatt nem kell kórházba szállítani a beteget. Mivel az anyja ezt nem fogadta el, ezért maga vitte be a kórházba a fiát, egyenesen a sürgősségi osztályra, ahonnan tovább irányították a pszichiátriára, ami valljuk be, teljesen érthetetlen.

A Hír TV tudomása szerint a olyan erős nyugtatókat kapott, melyeket drogfüggőknek szokás felírni. Ezt Árpi édesanyja közölte is az orvosokkal, hisz elmondása szerint gyermeke soha nem élt kábítószerrel, sem ilyen gyógyszerekkel, de hiába. A fontos tényeket teljesen figyelmen kívül hagyták. Ezek után szerencsétlen fiatalnak az állapota rohamosan elkezdett romlani. A fiút az intenzív osztályra vitték és leszíjazták, nem sokkal később meghalt. A rendőrségi nyomozás kiderítette, hogy a főorvosnő volt a hibás aÁrpi haláláért, de most kapaszkodjanak meg….az életkora miatt nem fogják felelősségre vonni az orvost. Az orvost, aki egy felnőttkorát épp megkezdő fiatal fiú haláláért felelős.

Sebaj…a lényeg, hogy az egészségügy szárnyal…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!