Elkezdődött a leszámolás: hátborzongató dolgokat művel a Fidesz ott, ahol kikapott

Orbán újabb övalatti kiütésre készül

Úgy tűnik, Orbán március 15-i beszédében belengetett “elégtétel” kezd beindulni, és keresik a lehetőséget, hol lehet egyet-egyet belerúgni az ellenzékbe. Csepelen, egyedül Szabó Szabolcs az Együtt politikusa maradt állva az ellenzéki oldalon, így le is tudta győzni Németh Szilárdot. Az LMP részéről Tenk András, míg az MSZP részéről Bangóné Borbély Ildikó lépett vissza.

A bosszú elégtétel pedig nem váratott magára sokáig. A csepeli önkormányzat megszüntette a fenntartható fejlődésért felelős tanácsnoki feladatot az önkormányzatnál, amelyet eddig az LMP-s Tenk András látott el. A javaslatot, mely elfogadásához minősített többségre volt szükség, Morovik Attila, fideszes alpolgármester, frakcióvezető nyújtotta be. A döntés szerint a tanácsnoki pozíció május 2-án meg is szűnik.

Bár sokak szerint Bangóné akkor is megnyerte volna a körzetet, ha Szabó Szabolcs is állva marad (utólag az Együtt kiesése a parlamentből ezt a teóriát erősíti), ám Szabó mégsem az MSZP, hanem az LMP frakciójába ül be a parlamentben.

Az ilyen viselkedés láttán nem csodálkozunk, hogy ma már nem létezik az Együtt, mint párt.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!