Zseniális: Konok Péter Orbán Viktorral konzultált!

Konok Péter megint beletrafált az igazságba. Vagy mondhatjuk úgy is, hogy a jövőbe látott?

Nemrég ugyanis egy olyan posztot rakott ki a Facebook-oldalára, melyet elmondása szerint három éve fogalmazott meg, mikor Orbánék kedvenc nemzeti konzultációjukat intézték a néppel. Ahogy Konok, úgy mi is azt gondoljuk, hogy ezek a szavak a mai napig aktuálisak, sőt talán még soha nem volt ennyire az, mint a mostani vészjósló időkben. Hisz ha belegondolunk, Orbán Viktor és csapata nagy sebességgel halad a diktatúra kiépítésévél. De nézzük is meg Konok Péter zseniális írását:

Megkonzultáltam magammal.
Önszerintem Orbán Viktort és bűntársait őrizetbe kellene venni, azután haladéktalanul ki kellene toloncolni mindenhonnan, de ha ez nem megy, akkor önszerintem dolgozniuk kellene addig, amíg itt vagy másutt vannak, hogy kitermeljék az itteni vagy másutti költségeiket.

Önszerintem Európának és önmagamnak, valamint a szalonkáknak, a szomszéd néninek, a hajléktalanoknak, a munkanélkülieknek, a dolgozóknak, nyugdíjasoknak, a diákoknak, és úgy általában a kerek világnak nincs szüksége Orbán Viktorra és bűntársaira; önszerintem a kutyám (aki amúgy áldott jó lélek), megharapná Orbán Viktort, és megbetegedne a húsától; a macskáim le se szarnák (mondjuk ők mást se…), a botsáskáim halottnak tettetnék magukat miatta.

Önszerintem Orbán Viktorra és bűntársaira kizárólag Orbán Viktornak és bűntársainak van szüksége, de még a bűntársai is egyre inkább rádöbbennek, hogy nekik sem, csak ettől én nem fogok velük szolidaritást érezni.

Önszerintem valahol egészen máshol szeretnék élni, de leginkább úgy, hogy ez a máshol itt legyen, ahol megszoktam, tudom, hogy melyik fiókban vannak a (nem ezüst-) kanalak és milyen fák nőnek a következő domb mögött, úgyhogy önszerintem nem nekem kellene mennem, hanem a kanáltolvajoknak és a fanyüvőknek, mert önszerintem nem a Szíriából menekülő csecsemők, a Boszniából megszökő fiatalok, vagy a veszett szalonkák és a hazatelepülő medvék jelentik a veszély az életünkre, hanem Orbán Viktor, a rokonai, a barátai és üzletfelei, ölbéli nácijai és ellenzékei, az egész francos miskulancia, akik önengemet nem zavarnának, ha négy fal között csinálnák, amit csinálnak, csak az ablakon legyen sűrű a rács, és a vasajtón legyen gondosan letakarva a kukucskalyuk.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!