Megvan a perdöntő bizonyíték a Fenyő-gyilkosság ügyében! Gyárfás reakciójától biztosan padlót fogsz

Nemrég robbant a bomba, miszerint Gyárfás Tamást, a Magyar Úszó Szövetség korábbi elnökét gyanúsítják Fenyő János megöletésével. A férfit őrizetbe is vették, majd felbújtóként hallgatták ki.

Gyárfás a Pesti Srácok szerint „több mint húsz évvel ezelőtt megbízást adott a magyar olajmaffia rettegett vezérének, Portik Tamásnak, hogy likvidálja legnagyobb üzleti ellenfelét, Fenyő Jánost.”

A Magyar Idők szerint most a rendőrség birtokába került az eredeti, vágatlan hangfelvétel, melyen Gyárfás és Portik 2014-ben Fenyő János megöléséről beszélget. Miután Gyárfást kiengedték az őrizetből, erre a felvételre annyit mondott, hogy manipulálva van és miután megtalálta a postaládájba, maga adta át a rendőröknek. Ennek ellenére mégis kiderült, hogy ez a felvétel bizony teljesen valódi és vágatlan, tehát egyértelmű, hogy nem buherálta meg senki.

Ezek után a Zoom rögtön felkereste Gyárfást, hogy megkérdezze, mi a véleménye arról, hogy a hangfelvételről kiderült, nincs manipulálva. Erre fel Az úszószövetség volt elnöke annyit tudott csak kiböffenteni, hogy

“Végre!”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!