Részegen törtek zúztak a fideszesek – lecsaptak rájuk!

Kép: vacicilag.hu

Biztosan sokan emlékeznek még azokra a dúvad fideszes politikusokra, akik tök részegen Vácon randalíroztak.

Ha nem akkor itt az idő, hogy felelevenítsük, hisz Fidelő nevű rovatunkban azon dolgozunk, hogy mindenki emlékezzen rá, mit is követtek el a kormánypárti politikusaink. A cikkben szereplő képviselők kukákat döntöttek fel, közlekedési táblákat téptek ki és hordtak egy kupacba, ráadásul még egy éjszakai bolt tulajdonosába is belekötöttek, zaklatták. 

Az esetet egy helyi online magazin is közzé tette, de azt hogy pontosan kikről is van szó, nem fedték fel. Ezután már egy Facebook-csoportban, a Váci Lokálpatriótákban pedzegették, vajon foglalkozik-e a rendőrség a garázda a FIDESZ-KDNP önkormányzati képviselőinek ügyével, tehát tőlük tudhattuk meg, mifélék is ezek az emberek.

A vandál fideszesek ügyében aztán közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a váci kapitányság, de az Átlátszó kiderítette, hogy később a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) kizárási indítványt terjesztett elő, így a vizsgálat Komárom-Esztergom megyébe került át.

A Pest Megyei Főügyészség szóvivője az Átlátszó kérdésére elárulta, hogy hogy garázdaság vétsége miatt emeltek vádat egy férfival szemben.

Garázdaság vétsége miatt most pénzbüntetés kiszabását indítványozza a Váci Járási Ügyészség.

Korábban a Vác fideszes alpolgármestere, a helyi szervezet elnöke azt mondta a lapnak, hogy majd akkor fognak dönteni az érintettek sorsáról, ha a rendőrség megállapítja a felelősségüket. Egyébként róla is hallhattunk már, hiszen ő volt az aki a választás utáni győzeli mámorában azt skandálta a videón a nem a fideszre szavazó magyaroknak, hogy “egyszerűen senkik vagytok hej hej”. Hát kíváncsian várjuk azt a bizonyos döntést most, hogy megállapították a fideszes bűnösségét.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!