Bizonyítékot találtak Orbán Viktorról – egy videó leplezi le a kormányfőt

A Herbál Reality nevű Youtube-csatora készítői zseniális videót csináltak arról, hogy Orbán Viktor maga hajtja végre a Fidesz által démonizált Soros-tervet, vagyis ő maga is a milliárdos kottájából játszik.

A videóból tökéletesen látszik, hogy a magyar kormány annak ellenére, hogy folyamatosan azzal riogatja a népet, hogy Brüsszel, az ENSZ és Soros György ránk akarja kényszeríteni a menekült-kvótát, titokban mégis 1300 kvótamigránst fogadott be. (És nem mellesleg a Fidesz politikusai – Orbánnal az élen – közül nem kevesen maguk is Soros-öszöndíjjal tanultak.)

A videón az a nagyon fontos jelenet is látható, amely bizonyítja, hogy a köpönyegforgató magyar miniszterelnök az ENSZ ülésén saját maga ajánlotta a Soros-terv végrehajtását, miközben hazánkban előadja magát a magyar nép megmentőjének, aki minden hatalmassággal kész megküzdeni az ország biztonságáért.

A nemetközi politika minden fontos szereplőjének be kell fogadnia a migránsok egy részét az országukba, a globális világkvótarendszer részeként.

Magyarul kiszagolták, kik azok akiket a legegyszerűbben lehet megtéveszteni és a legelesettebbektől, legszegényebbektől kezdve akár saját családtagjainkig mindenkit átvertek, miközben markukba röhögve hajtják végre a Soros-tervet.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!