Németh Szilárd most úgy érezheti magát, mint a kopasz, akit forró vízzel öntöttek le

Ez a Soros-terv?

Jogerősen is megnyerte a pert Németh Szilárd ellen az Eötvös Károly Intézet. Most a Fidesz egyik legvisszataszítóbb politikusának le kell nyelnie a békát és nyilvánosan bocsánatot kell kérnie, mivel valótlan dolgokat állított.

Az Eötvös Károly Intézet még tavaly perelte be Németh Szilárdot a Mandineren megjelent nyilatkozata miatt, melyben azt állította, hogy az intézet a közhasznúsági jelentésében a meghatározottnál „sokkal, de sokkal nagyobb lóvét” kaptott Soros György alapítványaitól.

„Súlyos vád, amely ha igaz lenne, akkor meghamisítottuk volna a közhasznúsági jelentésünket. Ezt az állítását azzal tetézte, hogy mindezt a nemzetbiztonsági szolgálatoktól tudja, mégpedig úgy, hogy a szolgálatok a Nemzetbiztonsági Bizottság ülésén nyilatkoztak erről, amit az ellenzéki képviselők is hallottak”

– nyilatkozott az ügyről az intézet.

Németh Szilárdnak ez most jó nagy pofon lehetett, hisz már megszokhatta, hogy következmények nélkül fröcsöghet s vádolhat meg hamisan mindenféle baromságokkal embereket, szervezeteket. Hát most bebukta, ugyanis az intézetről összehordott, jóhírnevet sértő állításait természetesen nem tudta bebizonyítani. A szervezet szerint a politikus rosszindulatú pletykája többek közt azért is fenyegető,

„mert jogszerűen csakis bűncselekménnyel, illetve terrorgyanúval illetett személyeket, gonosztevőket szabad lehallgatni.”

Németh Szilárdnak roszindulatú, veszélyes és ordas hazudozása miatt nyilvánosan meg kell követnie az Eötvös Károly Intézetet és mellette sérelemdíjat is csengethet. Kíváncsi leszek, mikor láthatjuk azt a bocsánatkérést…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!