Zseniálisan verte át egy ismeretlen férfi a Fidesz-médiát és a fideszeseket

Forrás: Instagram

Nem akartam hinni a szememnek, mikor megláttam az Orbán hátsójából épphogycsak kilógó Magyar Idők címplasztoriját és az ahhoz mellékelt fotót.

Oké, a Fidesz által irányított médiától azt már megszokhattuk, hogy szemérmetlenül hazug vagy mesterien lejárató cikkeket jelentetnek meg, ahogy azt is, hogy tökélyre fejlesztették, hogy SorosSorosSorosSorosSoros. Épp ezért első ránézésre nem is volt semmi különleges a fent említett címlapsztoriban, amely a “Soros büntetést akar, civiljei a csalódottakat hergelik ” címen jelent meg. Ugyanolyan “unalmas” nap elé nézünk – gondoltam én. A Magyar Idők újságírója azt mondja, hogy

szép számmal ügyködtek a spekuláns hálózatához köthető emberek a hétvégi tüntetés körül.

Oké, oké, nincs itt kérem semmi látnivaló, hisz teljesen természetes, hogy mind a 120 ezer ember, aki kiment a szombati tüntetésre, az egytől egyig Soros-bérenc, aki Gyuri bától kapja a zsíros lóvét. Legalábbis a Magyar Idők, Origo, Pesti Srácok és a többi hasonlóan független sajtóorgánum szerint (vigyázat, irónia). Na de ami ezután következett, arra még én sem voltam felkészülve…A BIZONYÍTÉK! A Magyar Idők olyan képpel illusztrálta a cikkét, amely szerintük egy az egyben bebizonyítja, hogy Soros műve volt az egész. Hát nézzük meg azt a címlapfotót:

image 1
Kép: hvg.hu

Mivel a képen nem látszik annyira tisztán, ezért én most leírom, mit láthatunk a kék pólós úriember táblájára írva:

“Soros zsoldos vagyok!”

Hát azt a leborult szivarvégit, hogy az ördög verje meg, ez aztán a gigamega bizonyíték! Most már kétség sem fér hozzá, hogy az ország legprofibb oknyomozó riporterei a Magyar Időknél dolgoznak. Ja, bocs mégsem…inkább mondanám őket a ország legnagyobb idiótáinak. Gratulálok nyomozókáim, megint bizonyítottatok. Csak nem azt, amit ti szerettetek volna.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!