Mészáros Lőrinc egész hazánkat lejáratta, olyan pofátlanul viselkedett egy külföldi riporterrel

Olyan szintű méreteket öltött már az Fidesz féle korrupció, hogy lassan már a világon mindenki rólunk fog beszélni.

Ahogy arról már korábban is lehetett hallani, az HBO Vice című műsora riportot készített Felcsútról, az ottani fejlesztésekról, Orbánék gyűlöletkampányáról az ész nélküli Sorosozásáról, valamint az uniós és a közpénzek lenyúlásáról. Ezzel kapcsolatban a szinte pillanatok alatt milliárdossá lett gázszerelőt, Mészáros Lőrincet is felkeresték.

Bár azt nagyon sajnáljuk, hogy a riportba nem fért bele a a jelenet, mikor Lőrinc azt mondja a riporternek, hogy „Menjen haza a saját országába, és ott kérdezősködjön!”, de hamar kiengesztelődtünk, mikor megláttuk hogy egy másik, pompás jelenet került be helyette a videóba.

A videón láthatjuk, hogy a Mészárost kérdező hölgy, Hind Hassan kitartóan próbálja őt kérdezgetni arról, hogy mit szól hozzá, hogy Magyarország legkorruptabb emberének tartják történelmi gyorsaságú meggazdagodása miatt és hogy szerinte miért is problémás Orbánnal való barátsága. Bár válasz egy darabig nem érkezik, egyszer csak mégis megtöri a hallgatást a mi Lőrincünk és amellett, hogy elárulja, szerinte senkivel nincs semmiféle problematikus kapcsolata, a követezőt böki oda Hassannak:

„Valószínű, hogy ön egy Soros-bérenc, úgyhogy kérem…”

Vajon meddig fogják játszani Orbánék, hogy bármilyen számukra kellemetlen kérdést simán elintéznek egy jól irányzott Sorosozással? Már nem tudjuk eldönteni, hogy siralmas vagy nevetséges-e, hogy a legfontosabb témákra, a közpénzek lenyúlására, az ország porig rombolására irányuló kérdésekre semmiféle érdemi választ nem adnak. Egész egyszerűen semmibe veszik azt a többmillió magyar állampolgárt, aki választ akar kapni a kérdéseire. Szerintük mi mindannyian Soros-bérencek, provokátorok vagyunk. Szerintük mi mindannyian hazaárulók vagyuk. Szerintük csak az a magyar, aki rájuk szavazott.

Köszönjük Fidesz, hogy a népet kéviseled. Ja bocs, mégsem…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!