Újra elnökké választották a talajrészeg fideszest, pedig állni is alig tudott! Videó!

Rehabilitálták Kiss Zsigmond püspökladányi fideszes politikust, aki 2014 augusztusában kénytelen volt lemondani alpolgármesteri tisztségéről, miután egy helyi fesztiválon részegen mutatkozott – írta meg a Magyar Nemzet.

Mivel tavaly újabb fejlemények történtek az ügyében, ezért gondoltuk nem hallgatunk róla, hisz fontosnak tartjuk, hogy minél többen tudján, milyen „komoly” politikusokkal van tele Magyarország kormánypártja.

Kiss annyira berúgott, hogy egy sátorrúdba kapaszkodva tudott csak megállni a lábán, ráadásul az egészet felvették videóra is. A részeges fideszesnek ennek ellenére a helyiek megbocsátottak és 2014-ben függetlenként megválasztották körzeti képviselőjelöltnek. Úgy tűnik, a lakosok mellett a Fidesz is nagyon elnéző, hiszen 2017 szeptemberében tartott tisztújításon Kiss Zsigmond megpályázta a kormánypárt püspökladányi szervezetének elnöki pozícióját és nem túl nagy meglepetésünkre csont nélkül meg is nyerte azt.

A másik induló a jelenlegi fideszes polgármester, Dombi Imréné volt, mégis kétharmaddal leverte Kiss, aki a Magyar Nemzet érdeklődésére azt mondta, hogy bár az alpolgármesteri tisztségéről lemondott, a Fidesznek bizony a tagja maradt. Ezen a történeten is tökéletesen látszik, hogy a párton belül is komoly ellentétek vannak, még ha a polgármester kormánypárti is.

Egy biztos, ennek az egésznek nagyon olyan a szaga, mintha a választópolgárokat megtévesztették volna. Hisz Kiss Zsigmond képviselő-testületi mandátumát függetlenként szerezte, aztán egyszer csak újra fideszesként feszített a helyi szervezet elnökeként. Mikor a Magyar Nemzet erre rákérdezett a politikus azt felelte, hogy nincs igazuk, mivel már korábban is volt a csoport vezetője…

Ha szeretnéd megtudni, milyen bűnöket követtek el a fideszes politikusok, ide kattintva megtalálod.

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!