Óriásinak ígérkezik a kormányellenes tüntetés!

forrás: nepszava.hu

Óriásinak ígérkezik a szombatra meghirdetett tüntetés. A Mi vagyunk a többség néven indított Facebook-eseményen már több, mint 31 ezren jelezték részvételüket, de ezenkívül legalább 77 ezren érdeklődnek a demokrácia melletti tüntetés iránt.

Rengeteg ember érzi úgy, hogy becsapták az országgyűlési választás tisztaságával kapcsolatban és még annál is többet tartanak attól, hogy Orbánék egy éjsötét diktatúrába taszítják Magyarországot. Meg akarják mutatni, hogy nincsenek ezzel egyedül és azt is, hogy nem hajlandóak beletörődni abba, hogy fiatalok ezrei hagyják el újra Magyaországot! A szervezők most előálltak a követeléseikkel:

Talpra magyar! Tüntetnünk kell a demokráciánkért és a szabadságért!
Itt akarunk élni! Szabadon, egy szabad hazában!

A Fidesz választási rendszere, a kormány gyűlöletkampánya a többséget egyharmados kisebbsége szorította. Ezért követeljük:

A szavazatok újraszámlálását!

Gyűlöletkampány helyett szabad sajtót, pártatlan közmédiát!

Tisztességes választást! Új választási törvényt!

Az ellenzék ne magával harcoljon, hanem álljon ki a többségért!

Magyarország a Te hazád, felelős vagy érte!
A tüntetés ÚJ időpontja: április 14, szombat, 17.30.

Gyülekezés az Operánál, ahonnan együtt vonulunk át a Kossuth térre. Gyere el! Nem vagy egyedül, mi vagyunk a többség!

Közben már az ellenzéki pártok is elkezdték az emberek mozgósítását, a Jobbik, az MSZP és a DK is részt fog venni a demonstráción.

Az MSZP az általuk kiadott közleményben a választással kapcsolatban észlelt szabálytalanságokra hivatkozik. Kijelentették, hogy a szükséges jogi lépéseket elindították és úgy határoztak, ők is részt vesznek a tüntetésen.

Gyurcsány Ferenc szerint „itt az ideje a nemzeti ellenállásnak”, így a DK is ki fog vonulni az utcára a többiekkel. Ezt a Facebook-oldalán közölte a politikus.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!