Nem bírta tovább a fideszes képviselő: kipakolt a párt mocskos ügyeiről!

Kép: MTI

Megdöbbentően őszinte és kőkemény véleményt fogalmazott meg a Facebook-oldalán Sebes Gábor, Budafok-Tétény fideszes önkormányzati képviselője. Ez a poszt gyakorlatilag felér egy beismerő vallomással és tökéletesen bemutatja, hogyan lopják szét hazánkat. Ha valakitől, hát fideszestől egyáltalán nem számítottunk efféle nyilatkozatra.

Sebes hosszú írásban fejti ki, hogy bár örül a kormánypárt nagy fölényű győzelmének, mégis tele van aggodalommal. Méghozzá amiatt, mert attól fél, hogy ezek után lesznek olyan fideszes politikusok, akik továbbra is kihasználva helyzetüket folytatni fogják az “ország megkárosítását”.

A képviselő meglepően kemény szavakat használ, konkrtan azt mondja, hogy „a jobboldali, konzervatív közönségre is elviselhetetlen lelkiismereti terhet rak” a korrupció. Szerinte a Fidesznek nem szabadna azzal a szlogennel villogni, hogy „Nekünk Magyarország az első” és azt bizonygatni, hogy meg akarják őrizni a keresztény értékeket, “miközben szemérmetlenül meglopják az államkincstárat.”

De Sebes Gábor még ennél is tovább megy, konkrétan páros lábbal száll bele Rogánékba, melyet teljes mértékben meg lehet érteni és csak sorolja a többi kétes ügylettel foglalkozó kormánypárti politikust.

„Rogán Antal, Semjén Zsolt és Kósa Lajos annyira ostobának és kapzsinak bizonyultak, hogy nincs helyük az ország vezetésében.”

Mindenesetre mi nagyon kíváncsiak leszünk rá, milyen sors vár a fideszes képviselőre amiatt, hogy ki mert állni őszintén a nyilvánosság elé. De nézzük is meg az emlegetett Facebook-posztot:

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!