Rendkívüli: nagyon jó hírünk van azoknak, akik Orbán bukását szeretnék!

Forrás: MTI - Szecsődy Balázs

Kedves olvasó!

Először is szeretném megköszönni, hogy a kampány során a Pesti Bulvárt böngészted! Egy olyan időszakon vagyunk túl, ami minden jó szándékú magyar honfitársunk számára gyomorforgató. A karakterrombolás, az ellenségkép felépítése, a magánéletben való vájkálás mind-mind olyan eszköz, ami a választásra való készülődés során “bélyegzőjévé” vált a kormánypártnak, legyen szó a Fidesz forrásairól, amiből mindezt finanszírozta, vagy éppen közpénzről, amit te magad fizettél be adó formájában.

Épp egy napsütéses délután van, amikor ezt a cikket írom. A választásokon való részvétel rekord magas. A választási hajlandóság nagy aránya minden esetben az aktuális kormányon lévő párttal való elégedetlenséget mutatja.

Ha valamire megkérhetlek téged, mint az olvasót, aki az oldalunkra látogatott, az nem lenne más, minthogy tégy egy kellemes sétát ebben a tavaszi napsütésben, és ha már arra jársz, köszönj be az urnához is. Ha Orbán bukásának szurkolsz, akkor van egy jó hírem: a jelenlegi kormányfő bukni fog, ha még tovább növeljük a részvételi arányt, és hajlandóságot mutatnak a szavazásra azok is, akik mindeddig a bizonytalanok táborát erősítették.

Tényleg semmi mást nem kérek, csak hogy élj a demokratikus jogoddal, amíg erre van lehetőséged, mégpedig azért, hogy a továbbiakban is élhess vele!

Köszönöm az egész szerkesztőség nevében, hogy minket választottál! Kellemes ikszelést kívánok!

Üdvözlettel,
Jabronka Richárd

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!