Hihetetlen beszéd került elő Orbán Viktortól – ez elég megrázó a választások előtt

Egy meglehetősen érdekes Orbán-beszéd részletét közölte a mai Népszava. Pontosabban felidézte ezt a szöveget a mostani miniszterelnöktől. 2009-ben mondta, de különös aktualitása miatt a napilap újra publikálta azt.

Idézzük:

Értékelése szerint az országot „a reménytelenség emberei irányítják, a változás akadálya a csődkormány, amely rettegve őrzi alkalmatlanságának titkát”. Ami sok, az sok – jelentette ki Orbán, hozzátéve: már az ország minden zugából ez hallatszik.

Nem kellene a végsőkig feszíteni a húrt, mert

„a legbékésebb népekkel is megtörténik, hogy elegük lesz”.

1990-ben a magyarok bejelentették, visszakövetelik az országot a megszálló katonáktól. Ma is ki kell mondani: „vissza akarjuk kapni a hazánkat azoktól, akik magánvállalatukként kezelték és csődbe vitték, mert az ország nem a kormányé, hanem az embereké”.

Szóval a legbékésebb népekkel is megtörténik, hogy elegük lesz. Igaza volt Orbánnak, hiszen 2010-ben ez be is következett. Eltelt aztán még egy ciklus, és visszatértünk a kezdőpontra: az embereknek elegük van.

900 ezer pártnélküli magyar választó szeretne kormányváltást a legújabb felmérések szerint. Ők nem tartoznak abba a szórásba, amit a közvélemény-kutatások mérnek. Ha az embereknek valóban elegük van, a részvétel is magas lesz. Az pedig elkerülhetetlenné teszi Orbán bukását…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!