Élő műsorban lepleződött le a Fidesz-LMP együttműködés

forrás: nyugat.hu

Mindig is voltak városi legendák arról, hogy az LMP 2010-es parlamentbe kerülését a Fidesznek köszönheti, aki a rossz nyelvek szerint ellátta az induláshoz szükséges kopogtató cédulákkal. Azért alakulhatott ki ez a nézet, mert szelvények leadásának utolsó napján hihetetlen mennyiségű szelvény érkezett a párthoz, ami lehetővé tette az országos lista és az akkor még létező területi listák felállítását.

Most viszont nincs találgatás, nincs mende-monda, mert a zuglói LMP-s jelölt Barta János maga jelentette ki élő műsorban, hogy bizony neki gyűjtött aláírást a Fidesz is. Mindezt a Civil Rádió Keljfel Jancsi című műsorában mondta el Fiala Jánosnak:

“való igaz, a Fidesz is gyűjtött az LMP-nek aláírást annak ellenére, hogy nem kértem. Meg is lepődtem rajta.”

Barta hazudik, mikor azt mondja, hogy nem kérte és meglepődött rajta. Ugyanis, számára csak olyan ajánlóíven lehetett aláírást gyűjteni, amit ő darabra átvett a választási irodán, a Fidesz pedig akkor gyűjthetett neki, ha ő ezt oda adta nekik.

Ebben a megvilágításban, talán érthető az LMP mozgása, hogy miért is nem akar együttműködni senkivel. Talán meglepő lesz némelyeknek, de az LMP bizony együttműködik, csak nem az ellenzéki pártokkal, hanem a Fidesszel, azzal a párttal, amelynek nagy valószínűséggel köszönheti egyáltalán a parlamenti létét.

Aki ezt a beismerést követően is az LMP-re szavaz, az ne csodálkozzon majd azon, hogy ha úgy alakul a helyzet, akkor majd kap a nyakába egy Fidesz-LMP kormányt, esetleg megfűszerezve egy kis Jobbikkal.

A hangfelvétel itt hallgatható meg:

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!