Nekik csak a hatalom számít! Páros lábbal szállt bele Márki-Zayba a jobbikos jelölt

Kép: MTI

A Jobbik veszprémi képviselőjelöltje, Varga-Damm Andrea egészen elképesztő, mármár sértődött posztot írt ki Facebook-oldalára Márki-Zay Péterről.

Ebben a posztban többek közt arról ír, hogy hódmezővásárhely új polgármesterének semmi érzéke a politikához, ráadásul Orbán Viktorért kampányol. Igen, jól olvasták. Ez igencsak furcsa kijelentés, hisz Márki-Zay elvileg épp azon dolgozik, hogy kitakarítsa a magyar kormány segítsége által elburjánzott korrupciót városából és arra bíztatja az ellenzéket, hogy fogjanak össze az Orbán-rendszer leváltása érdekében. Rá is lépett jó pár Fideszes tyúkszemére, ráadásul Lázár még meg is fenyegette.

De nézzük is meg, pontosan mit írt ki a jobbikos politikus:

“Sajnálom, hogy Márki-Zay Péternek az ég adta világon semmilyen politikai érzéke nincs. Pedig azt hittem, hogy csak Kész Zoltán nem képes megkülönböztetni egy polgármester választást egy országgyűlési választástól. Veszprémben semmiféle hódmezővásárhelyi modell nincs. Veszprémben van egy független jelölt, akiről senki nem tudja, hogy a választás után, ha bejutna a parlamentbe, ki mellé áll. Egyet viszont tudunk. Ő is és a fideszes is azért küzd a jobbikos ellen együtt, mert a jobbik a mutyi világot szüntetné meg. Miután Karácsony Gergely Orbán Viktor mellett tett hitet, Hódmezővásárhely polgármestere gyakorlatilag Orbán Viktorért kampányol. Megjegyeznék még egy dolgot. Hódmezővásárhelyen a polgármestert polgármesternek választották. Neki ez a dolga. Úgy tudtuk, sok feladata van az elmúlt időszak felszámolására. Remélem, hogy amikor munkaidőben van távol a hivataltól, hivatalos szabadságon van. A mi köreinkben mindenki azt csinálja, ami feladatot kapott a néptől.”

Márki-Zay Péterék nem olyan rég megnevezték és kirakták a honlapukra azt az 53 ellenzéki jelöltet, akik szerintük megnyerhetik a választókerületüket. A polgármester arra buzdít mindenkit, ha rendszerváltást szeretnének, akkor ezeket a jelölteket támogassák.

Ahogy az Index is megírta, Veszprémben a baloldal támogatásával a függetlenként induló Kész Zoltán nyerte meg a három éve is a kitűzött időközi választást és most is ő tűnik a legesélyesebbnek. A Jobbik akkoriban nem indított jelöltet, most viszont igen, méghozzá Varga-Damm Andreát. Így már érthető, miért kezdte el ekézni. Nem akar visszalépni, csak az érdekli, hogy ő kerüljön pozícióba.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!