Olyan dolog történt a köztévén főműsoridőben ami a világon még soha!

Szürreális, ám annál viccesebb jelenetnek lehettünk szem és fültanúi tegnap este az M1-en.

A köztévé legnagyobb sajnálatára a választások kötelező biztosítaniuk 5 percnyi műsoridőt az ellenzéki pártok számára is, hogy ismertethesség programjukat. Péntek este a Magyar Kétfarkú Kutya Párt képviseltette magát egyik országgyűlési képviselőjelöltjükkel, Sopron Csirkéjével, Tichy-Rács Józseffel, aki nem csinált mást, egész egyszerűen csak helyet foglalt és a riporter összes kérdésére kotkodácsolással válaszolt.

Ezzel az MKKP gyakorlatilag görbe tükröt állított a kormánypárti médiának és a fideszes politikusoknak, akik teljesen ugyanezt szokták csinálni, csak ők a kérdések elől kotkot kotkodács helyett rögeszmés sorosozással és migránsozással bújnak ki.

A videó egyik tagadhatatlan fénypontja, amikor a főszereplő Csirke hirtelen előkap egy szívószálat és megpróbál inni az elé rakott vízből. A riport végén pedig előveszi szemüvegét és felolvassa programjukat egy lapról, melyen egy nullákból és egyesekből felírt bináris kód volt látható. A kód jelentését az internet népe hipphopp megfejtette: ingyen sör.

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!