Semjén Zsolt nagyon csúnyán ráfázott: valaki nyilatkozatot tett a sajtónak, aki komoly bajba sodorhatja

Forrás: Magyar Nemzet/mno.hu

Nem vagyok vadász, sosem vonzott állatok leölése, de hozzá teszem, nem is tartom felháborítónak, ha valakinek ez a hobbija. Lehet ezt gondolom tisztességesen tenni, cserkészni, vadlesen órákon át csendben várni, bár ez még mindig messze van a Zrínyi korában történt vadkan vadászatok az embert próbáló veszélyességétől.

Abban azonban nem tudok sem szépséget, sem fennköltséget, sem hősiességet semmi pozitívumot felfedezni, ha egy ember leöl egy háziállatot, majd úgy pózol vele, mintha puszta kézzel ölt volna meg egy medvét. Bizony Semjén úr, magyarázkodhat bárhogy, hablatyolhat itt jegesmedvékről meg meghívókról és ajándék vadászatokról, az hogy ezt elfogadhatta volna-e vagy nem, az a büntetőügyre tartozik.

Önnél sokkal súlyosabb a probléma, és ezt a botrány kirobbanása után tett nyilatkozatai még inkább bizonyítják. Amivel önnek problémája van, az egy szó: erkölcs.

A 444.hu szerint most jelentkezett Niklas Jonsson, aki azt állítja, az övé volt az a rénszarvas, amit a fotókon pózoló Semjén mellett látható, miután helikopterrel vitték el egy kötélen lógatva. Niklas Jonsson, mert azt mondta a Aftonbladet svéd újságnak:

„Az enyém. Látni a füljelzőt rajta. És senki sem kapott engedélyt arra, hogy kilője.”

A lapnak még elmondta, hogy feljelentést is fog tenni, mert szerinte ez olyan, mintha valakinek bemennének a gazdaságába, és ott lelőnék az egyik tehenét. A 300 rénszarvassal gazdálkodó Jonsson kijelentést alátámasztja az a tény, hogy Svédországban vadon már nem élnek rénszarvasok, így biztos hogy háziállat volt, amit Semjén lelőtt.

Vadászat és mészárlás között igen nagy a különbség.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!