Nem adják fel! Külföldön küzdenek házasságuk megmentéséért Hosszú Katinkáék

Fotó: Hosszú Katinka Instagram

Úgy tűnik, mégsincs teljesen veszve Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup kapcsolata. A Blikk legújabb információi szerint ugyanis a viharos időket megélt páros egy külföldi nyaraláson próbálja rendbehozni házasságát s megbeszélni a köztük lévő problémákat.

Hosszúék felett tavaly decemberben csaptak össze a hullámok, nem olyan rég már attól volt hangos a sajtó, hogy Katika beadta a válókeresetet is. Utána viszont hirtelen megváltoztak a dolgok. A Blikk megtudta, hogy bár már beidézték őket a bíróságra, ám tárgyalásra végül nem került sor, mert jogi képviselőiken keresztül közös kérelmet nyújtottak be a per szüneteltetésére.

Most pedig az Iron Aquatics Akadémiára járó gyermek édesanyja nyilatkozta a lapnak, hogy a múlt héten azért maradtak el az edzések, mert a házaspár közösen utazott el külföldre, hogy helyrehozzák kapcsolatukat.

“A múlt héten nem voltak tréningen, egy edzőnő tartotta a foglalkozásokat. Katinka és Shane ugyanis a napokban tért vissza egy közös külföldi utazásról. A kirándulás célja a kapcsolatuk rendezése volt”

A lap munkatársa felkereste Hosszú Katinkát is az üggyel kapcsolatban. Bár nem tagadta, hogy közösen nyaralt férjével, de nem is kívánt nyilatkozni a dologról.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!