Bevetették a nagyágyút: nem fogod elhinni, hogyan mosdatja Orbánt a KDNP főkolomposa

Harrach Péter a KDNP ikonja Fotó: Népszava

Egyre több fideszes pajtás próbálja mentegetni Orbán Viktort, miután március 15-i ünnepi beszédében konkrétan megfenyegette az ellenzéket és minden olyan magyart, aki nem rájuk szavaz.

“Erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is fogunk venni a választások után “

A magyar miniszterelnöknek volt képe kimondani ezeket a szavakat, mellyel persze óriási hullámokat kavart nem csak itthon, de külföldön is. Még a fideszes politikusok is magyarázkodásra kényszerültek. Most épp Harrach Péter próbálta meg a Hír TV műsorában kimagyarázni, Orbán hogyan is érthette vészjósló szavait:

„A politikai elégtétel nyilván a választás megnyerését jelenti. A magyar emberek politikai döntést hoznak: melyik az a politikai erő, amelyiket támogatnak. Ez a politikai elégtétel. A jogi az, hogy jogi útra terelnek bizonyos rágalmakat, feljelentéseket. Az erkölcsi elégtétel az, hogy ebben a küzdelemben győz az, akinek igaza van, körülbelül így értelmezem én”

– vélekedett Harrach Péter.

Mentegethetik magukat itt össze-vissza, akkor is egyértelmű marad a miniszterelnök üzenete. Ha újra győzni fognak, mindenkire le akar sújtani és mindenkit meg akar büntetni, aki más véleményen van, mint a fideszesek.


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata