Nem kellett a műsora, Friderikusz sértődötten belerúgott a kolléganőibe

Rövid életű volt Friderikusz Sándor Music FM-es rádióműsora: két hónap után tegnap délután ült utoljára mikrofon elé. Nem tudni, mi volt vele a célja, de utolsó adásában nagyon kemény kritikával illette a Hír TV-s Péterfi Juditot, és az RTL Klub sztárját, Lilut.

“Riporteri teljesítményével régóta az a bajom, hogy ő nem kérdez, kicsit sem kíváncsi, hanem pusztán kacérkodik, többnyire férfi alanyaival. Időnként udvarol nekik, nemegyszer kelleti is magát, és persze tűrhetetlen módon közvetlenkedik” – mondta Péterfiről, akinek szerinte az a legfontosabb, hogy “percenként változtassa haját és öltözékét.”

“Őt látva, meg az RTL-es Lilut, aki meg különböző tengerpartokon más és más bikiniben szereti magát fotóztatni, ahelyett, hogy valamirevaló életművet hozott volna létre, mindig az az érzésem, hogy ezek az emberek csak álcának használják a televíziós riporteri szakmát. Mindenki, akit megszólaltatnak, csak ürügy ahhoz, hogy önmagukat kellessék” – fogalmazott Friderikusz, aki szerint Lilu “teljes szereptévesztésben van.”

Friderikusz kéretlen értékeléséből egy csalódottember irígységét halljuk ki, de szerencsére Lilu ennyire nem vette a szívére a dolgot. A Borsnak röviden csak annyit mondott: “Szomorúan veszem tudomásul, hogy eljött az az idő, amikor egykori televíziós példaképem szavaira már nem érdemes reagálnom” – idézte a nlcafe.hu.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!