Mekkora idióta az az ember, aki védett állatot akar ölni?

„A helyzet az, hogy sajnos soha életemben nem volt se alkalmam, se lehetőségem, se módom arra, hogy jegesmedvét ejtsek el. De! Ha bárki meghívna egy jegesmedvére, az az igazság, azért az inspirálna. Úgyhogy ha el tudják intézni, akkor egyetlen pont lesz, ami hálával fog kötni a Hír TV-hez, ha egy jegesmedve-vadászatot elintéz nekem.”

Ezt Semjén Zsolt mondta a szájával egy püspökladányi fórumon. Akit ezután szellemi elvtársai meg is tapsoltak. A KDNP nevű formáció Youtube-csatornájára ezt fel is töltötték. Itt meg lehet nézni:

Nincs baj a vadászattal, mert kell az, jó az. Csak ne lássuk. “Etikai okokból” mondjuk. Inkább csinálják a négy fal között, ugye. Főleg ha politikus az illető. :)))

semj
“Semjén” // PestiBulvár-grafika

Na de komolyra fordítva a szót. A jegesmedve védett állat. Ezúton jeleznénk Semjén miniszterelnök-helyettes úrnak, hogy mielőtt még jobban elgurulna a gyógyszere, és esetleg holnap pandákra, jövőhéten szibériai tigrisekre, vagy elefántokra lődözne, igyon meg egy jégert, és feküdjön le aludni, pihenje ki magát.

Tényleg, Ön szerint “Mekkora idióta az az ember, aki védett állatot akar ölni?”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!