Bayer véres szájjal fenyegetőzik és még ő akar Békemenetet

Bayer Zsoltnak és a Fidesznek volt pofája 2018. március 15-ét, nemzeti ünnepünket kiválasztani arra, hogy megszervezzék a békésnek semmiképp sem mondható Békemenetet.

Ráadásul épp ezen a napon lesz az elnyomott, de bátor fiatalok, diákok által meghirdetett demonstráció is, melyen amiatt szólalnak fel, hogy végre normális körülmények közt, egy modern oktatásban tanulhassanak, mely valljuk be nem nagy kérés. Ennek ellenére a kormány mégcsak válaszra sem méltatja őket. Sőt, vagdalkoznak, megpróbálják ezeket a bátor fiatalokat megszégyeníteni. Bayer és társai azzal jönnek, hogy ezek a diákok azért tüntetnek, hogy ne kelljen nekik tanulniuk. Ez felháborító. Ezek a gyerekek a saját szabadságukért küzdenek és azért, hogy minél nyugodtabb körülmények közt, minél hasznosabb dolgokat sajátíthassanak el.

Békemenet Bayer Zsolttal? Most van itt az ideje emlékeztetni mindenkit arra, hogy milyen ocsmány mondatok is hagyták el a száját tavaly szintén a diákokkal kapcsolatban az ország “békenagykövetének”. Nem is fűznék ehhez többet, inkább csak csendben itthagyom ezt:

„(…) azt is leszögezhetjük, hogy szintén záros határidőn belül utcára fogunk mi is vonulni, mindannak védelmében, ami nekünk fontos és szent. És dühösek leszünk. Úgyhogy egy darabig még őrjönghettek az utcákon, megpróbálhatjátok feldúlni a Parlamentet, a minisztériumokat, a Fidesz székházat, a köztársasági elnöki hivatalt, neki mehettek a rendőröknek, megtámadhatjátok az újságírókat – még egy darabig.

Aztán majd nem.

Aztán majd megtapasztaljátok, milyen érzés üldözöttnek és fenyegetettnek lenni. Mondom: már mi is nagyon dühösek vagyunk. Világos?”

Ha kíváncsi vagy, milyen ocsmányságokat követtek el a fideszes a múltban, kattints ide!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!