Orbán Viktor titokban merészkedik csak ki az utcára

Orbán a különleges mikrobuszban testőrökkel telezsúfolva. A golyóálló ablakot már csak a fideszes rendezvényen engedi le // MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Titkolja a kormányfő stábja és a Fidesz azt, hogy hol kampányol Orbán Viktor miniszterelnök. – írja a Népszava. A lap szerint hiába keresték egy héttel ezelőtt a miniszterelnök sajtófőnökét Havasi Bertalant, hogy pontosan mikor, hol kampányol majd Orbán Viktor – megkeresésükre nem reagáltak.

A kampánykörút úgymond titkosítása a lap szerint nem lehet véletlen: a miniszterelnök ugyanis családilag – vején keresztül – érintett az Elios-ügyben, és ezt a botrányt a fideszesek alig három héttel a választások előtt úgy kerülik mint macska a forró kását.

Ráadásul most itt van még ez a Lázár-ügy is, a hódmezővásárhelyi bukta, no meg Semjén Zsolt luxus vadászata – és rénszarvastetem helikoptereztetése.

Szóval van itt gyanús gazdagodás, bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás gyanúja, kastélyok, sötét utcák, lesajnált emberek, milliós trófeák, repülőzés, helikopterezés, atomlobbi, minden összejött. Megválaszolatlan kérdések, meg kínos ügyek vannak, amik továbbra is várnak a tisztázásra, de ezt meg sem próbálják megválaszolni, mégsem lehet minden újságírónak boldog karácsonyt kívánni, ugye… Inkább elzárják a miniszterelnök urat egy buborékba. Nyugi, képletes buborék. Kap benne levegőt.

Persze néha kiszól a buborékból. A Hír TV stábja próbálta megközelíteni, de a miniszterelnök sajtófőnöke és a smasszerok lepattintották a stábot. “Fake news-nak nem nyilatkozok” – lökte oda elegánsan Orbán.

Nyugodjon meg mindenki, az országjáró miniszterelnökről temérdek propaganda videót készít a Fidesz agitprop osztálya, azt lehet bámulni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!