Óriási slamasztikába került Juhász Péter – korábbi mondatai miatt lehet, hogy nem indul a választáson

Az Együtt elnöke az elmúlt hónapok politikai ámokfutásának úgy tűnik, hogy vége. Juhász pártja (akiket egy szerencsésebb időszakban akár 1%-ra is mérnek) az elmúlt fél évben őrült módjára kergette az LMP-t és Momentumot is, hogy mint “új pólus” alakítsanak közös listát.

Az említett pártok azonban nem kértek juhászból – bizonyára ahogy azt az elmúlt évek tapasztalatai mutatják, ők is tisztában vannak vele, hogy a politikusnak jóval nagyobb a füstje, mint a lángja, hiszen tényleges támogatottsággal, érdemi hátországgal egyáltalán nem rendelkezik.

Juhász régóta mantrázza, hogy a Fidesszel szemben egy “a legesélyesebb ellenzéki” jelöltnek kell indulnia. A fagyi azonban visszanyalt, ugyanis kiderültek a konkrét számok, így a politikus a saját csapdájába esett.

A Közös Ország Mozgalom által rendelt közvélemény-kutatás szerint Juhász a saját országgyűlési körzetében csúnyát felsült. A Medián által február 5-28. között, tehát nagyrészt még a hódmezővásárhelyi választás előtt készített felmérés a következő sorrendet mutatta:

  1. Hollik István (Fidesz-KDNP) 42 %
  2. V. Naszályi Márta (MSZP-Párbeszéd) 18 %
  3. Csárdi Antal (LMP) 13 %
  4. Fekete-Győr András (Momentum) 10 %
  5. Juhász Péter (Együtt) 9 %
  6. Losonczy Pál (Jobbik) 8 %

Juhász itt saját magát tartotta a legesélyesebb jelöltnek, de jól látszik a számokból, hogy csúnyán a sor végén kullog.

Ha az Együtt elnökében van még tisztesség, akkor tartja magát az elmúlt hetek mantrájához, és visszalép a legesélyesebb ellenzéki jelölt javára. Aki nem más, mint az MSZP-Párbeszéd jelöltje: V. Naszályi Márta.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!