Két hete még senki nem merte volna vele ezt megcsinálni, most viszont videó is készült róla!

Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter talán Orbán után a második legnagyobb hatalmú ember a kormányban. Gyakorlatilag nincs olyan terület, amire nem lenne valamilyen módon ráhatása. Arcán a letörölhetetlen cinikus mosoly is jelzi, nincs akitől amitől félne.

Azonban a hódmezővásárhelyi bukást egyértelműen neki könyveli el mindenki, ezzel a pozíciója igencsak gyengült. Ráadásul, a következő bukástól való félelmében olyan visszájára elsülő dolgokat csinál, mint a nemzetközi botrányt kavart bécsi videója.

A heti rendszerességgel megtartott kormányinfón most azonban olyan beszélgetés zajlott le, amit még két hete is elképzelhetetlennek tartott mindenki:

Lázár János: – 2022-ben a választások évében is lesz beszerzés.
Újságíró: – Akkor is meg fogjuk kérdezni.
Lázár János: – Ha lesz még Hír TV.
Újságíró: – Lesz.
Lázár János: – Akkor találkozunk 2022-ben.
Újságíró: – Ha még miniszter lesz.

Így, még soha nem dobták vissza a labdát a miniszternek, mint ahogy most a Hír TV riportere, eddig csak ő engedte meg magának ezt a bátorságot. Úgy tűnik, rohad a narancs, és ezt érzi mindenki.

A videót itt lehet megtekinteni:

– 2022-ben a választások évében is lesz beszerzés. – Akkor is meg fogjuk kérdezni. – Ha lesz még Hír TV. – Lesz. – Akkor találkozunk 2022-ben. – Ha még miniszter lesz.

– 2022-ben a választások évében is lesz beszerzés.– Akkor is meg fogjuk kérdezni.– Ha lesz még Hír TV.– Lesz.– Akkor találkozunk 2022-ben.– Ha még miniszter lesz.

Közzétette: Hír TV – 2018. március 8.


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata

Comments are closed.