Marton László úgy összeroppant, hogy majdnem belehalt a zaklatási botrányba

Fotó: MTI

Teljesen kikészült Marton László, miután Sárosdi Lilla és rajta kívül több nő is vallott arról, hogyan élt vissza hatalmával és zaklatta őket szexuálisan.

Erről a rendező ügyvédje (kizárólag baráti minőségben) mesélt a Best magazinnak, mivel Marton az állapota miatt nem tudott nyilatkozni. Dr. Magyar György a lapnak elmondta, a Kossuth-és Jászai Mari-díjas rendező 15 kilót fogyott néhány hét alatt, egészsége annyira rossz állapotba került, hogy majdnem belehalt.

Amikor kirobbant ez az egész ügy, Laci szó szerint majdnem meghalt. Nem fogadta be a szervezete az ételt, pár hét alatt tizenöt kilót fogyott, infúzión tartották. Londonban, Szlovákiában kezelték, hosszabb időt volt szanatóriumban. Majd egyszer csak eljött hozzám, és azt mondta: Gyurikám, azt mondta az orvosom, ha a szerdát túlélem, akkor megúszom, de ha nem – és itt elcsuklott a hangja –, akkor arra kérlek, törődj a családommal, gondoskodj róluk

A rendező jogi képviselője megfogadta, továbbra is tartja a lelket Martonban és örömmel tölti el, hogy legalább a szakma visszafogadta köreibe. Bár lehet, hogy a szakma előtt inkább az egészségével kéne foglalkoznia.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!