Brutálisan megtámadták Lázár Jánost a fogadóóráján

Lázár János nem tétlenkedik, a nemzetközi botrányt kavart bécsi videója után online fogadóórát tartott. Ezen azonban olyan kérdéseket kapott, aminek a feléért már kivezettetné a riportert a teremből.

Lázár szembesülhetett azzal, hogy milyen véleménnyel vannak az emberek róla, és a Fidesz kormányzásáról, most nem jól megválogatott sajtómunkások kérdezték, és nem a fideszes taggyűlésen kellett hablatyolnia.

Természetesen szerkesztőségünk elítél minden fizikai és verbális erőszakot, azzal azonosulni nem tud, az itt idézett kérdezők véleménye nem minden esetben tükrözi a szerkesztőség véleményét. Ami miatt mégis szó szerint közöljük őket, hogy megmutassuk, milyen feszültségek vannak a társadalomban, és hova vezetett Orbán kormányzása. A kérdések:

Dénes Attila: Kérdésem: miért hazudik annyit?

Nagy István: A kérdésem az lenne, hogy a 28 500 forintos minimumnyugdíjat fogják-e az emberi méltóság szintjéhez közeli mértékűre emelni, várható-e ennek a közeljövőben a változása? Minimum a kétszeresére lenne szükségük az embereknek. Akkor sem lehet elengedni az érintettek kezét ezzel a jelenlegi megalázó összeggel, ha nem vagy elenyésző összegben fizettek járulékot.

Tóth Klára: Mikor emelik meg a közmunkabért a háromszorosára, hogy mi is jobban élhessünk, hogy jobban teljesítsünk?

Szekeres Mária: Tisztelt Lázár János Úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy a Magyar Posta Zrt. dolgozóinak miért ilyen alacsony a bérük? Postavezető létemre bruttó 206 ezer a fizetésem, ami körülbelül jutalékokkal együtt nettó 150 ezer forintra jön ki. A beharangozott 12 százalékos béremelés helyett 7 és 9 százalék között kaptunk a Makó 1 körzeti postán. 

A másik kérdésem pedig az, hogy miért a biztosításkötés a fő profilja a postának? Ráadásul nem győzzük magunknak és a családtagjainknak kötni a biztosítást, hogy a tervet tudjuk teljesíteni, és hogy ne rúgjanak ki. Miért fontosabb ez, mint a levél, a csekk vagy a csomag? 

Csanády László: Hová lett a bécsi bevándorlókról készült propagandavideó? Azért távolították-e el, mert nagymértékben ferdítették el benne a valóságot?

Akit érdekelnek Lázár cinikus válaszai, az a teljes anyagot itt érheti el.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!