Most éppen egy orosz prostituált buktatná meg Putyint

Egy fehérorosz eszkorthölgy – aki kapcsolatban állt egy befolyásos orosz oligarchával – azt állítja, hogy a birtokában van több mint 16 órányi hanganyag, amely segítségével fényt lehetne deríteni az orosz beavatkozásra a 2016-os amerikai elnökválasztási folyamatba – írta hétfőn internetes felületén a The New York Times című amerikai lap.

Az újság szerint a Násztya Ribka néven ismert hölgy, eredeti nevén Anasztaszija Vasukevics jelenleg egy bangkoki fogdában van, és azt mondja, hogy átadja az Egyesült Államoknak a hangfelvételeket, ha menedékjogot kap.

A 21 éves nőt kilenc másik személlyel együtt azzal a gyanúval tartóztatták le Thaiföldön, hogy vízum nélkül vettek részt egy pattajai szextréningen. Vádat emelhetnek ellene, és kitoloncolhatják Fehéroroszországba. A szexszeminárium szervezője, Alekszandr Kirillov az Egyesült Államok bangkoki konzulátusának küldött levélben kért menedékjogot mindnyájuknak.

„Ha Amerika védelmet nyújt nekem, én mindent elmondok, amit tudok” – mondta Ribka, aki attól tart, hogy “furcsa dolgok” történhetnek vele, amennyiben visszamegy Oroszországba.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!