Óriási a boldogsága a magyar szépségkirálynőnek! Nézd meg, mit történt vele!

Fotó: MTI

Örömteli hírt osztott meg Kulcsár Edina az Instagramon, méghozzá azt, hogy várandós első kisbabájával.

Edina és szerelme még 2016-ban közölte a hírt, hogy együtt vannak és rövid időn belül annyira egymásba gabalyodtak, hogy el is kezdték tervezgetni a közös jövőt és a közös ház építését. Úgy tűnik jó úton haladnak.

A szépségkirálynő elmondta, hogy eredetileg még várni akartak a bejelentéssel, de mivel a pocakja látványosan elkezdett nőni, ezért úgy döntöttek, nem várnak tovább. Mostantól minden erejével az anyaságra fog koncentrálni, hisz születendő gyermeke mindennél fontosabb.

A hír IGAZ! 🤰🏻👼🏻 ❤ Nem igazán tudom leírni nektek, hogy mit is érzek!🙈 Egyelőre még én sem tudom felfogni, hogy kisbabánk lesz!🙊😍 Hihetetlenül boldog vagyok, hogy mi is átélhetjük ezt a csodát. ✨ Az az igazság, hogy még várni szerettünk volna a bejelentéssel, de a hasam rohamosan növekszik, így nem szeretném tovább rejtegetni, illetve SAJNOS már megjelent 1 vagy 2 cikk ezzel kapcsolatban a múlthéten… Szomorúan tapasztaltam, hogy az emberek fittyet hánynak egy kismama kérésére, csak azért, hogy megmutassák a világnak, ők írnak róla először, ezzel belegázolva az érzéseimbe… 😔 Habár még nagyon az elején vagyok, de már most is nagyon szép dologként élem meg ezt az időszakot. Én szerettem volna először megosztani veletek a nagy hírt, de ez most így alakult. 🤷🏻‍♀️ A babám egészsége érdekében hamar túltettem magam ezen, ( hiszen nem szabad idegeskednem☝ ), de emberi oldalról nagyon csúnya dolognak tartom… Hiszek a sorsban, így azt gondolom ezt majd ,,ő” elrendezi! 😇 Most minden erőmmel az anyaságra szeretnék koncentrálni.☺👏 Remélem ti is velünk együtt örültök majd a ,,kis Edina“ vagy ,,kis Csuti” érkezésének, mert mi már nagyon várjuk! 😍❤ Ma jelent meg a BEST Magazin, amiből minden apró részletet elvoshattok és megnézhetitek a gömbölyödő pocakomat is.🙈

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!