Megfenyegették a diákokat: katonaviselt emberekkel szervez ellentüntetést egy rejtélyes alak

Kép forrása: Tarnay Kristóf - Facebook

A Független Diákparlament megmozdulásaira, rendezvényeire számtalanszor bejelentkezett már különféle formákban egy bizonyos Egres Béla. A rejtélyes férfi nem először próbálja megkeseríteni a fiatalok életét.

Azzal kezdte a karrierjét, hogy fociultrákkal fenyegette meg a tüntető diákokat, még 2013 februárjában. Ugyan elő is fordulhatott volna egy támadás, csak sajnos az ultrák tudta nélkül tette baljós ígéreteit, így azok elhatárolódtak tőle. Annak dacára, hogy Egres mester akkor már a Jövő Generációja Egyesület elnöke volt, és bőszen kiállt a kötelező katonai szolgálat bevezetése mellett, mindkét nem számára, a diploma kiadását házassághoz és legalább egy gyermekhez kötötte volna, lajstromot akart vezetni a Hallgatói Hálózat tagjairól és nyilvántartást a küzdősportokban járatos diákokról, egyáltalában, ahol elhangzott az a szó, hogy ifjúság, ő azonnal megjelent és ő lett a borneói Fahéj Tanya intézője – írja Egresről a huppa.hu.

Természetesen a kormány politikája mellett buzgólkodott, erős túlzásokba esvén, például szervezett békemenetet Pécsre a CÖF tudta nélkül, élt vissza a Fidelitas nevével, és bukott le, mint önkéntes besúgó.

Ezúttal Egres katonaviselt embereket toboroz a pénteki diáktüntetésre.

28233675 2149674965073312 253460799 n

Január 19-én több ezer diák demonstrált egy korszerű, diákközpontú, igazságos oktatási rendszerért. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nem reagált érdemben a magyar diákság követeléseire, a miniszterelnök pedig nem mert kiállni nyilvános vitára a tüntetést szervező diákokkal, ezért úgy döntöttek, újabb demonstrációt szerveznek, ezúttal nagyobbat az eddigieknél.

Ha téged sem ijesztenek meg a katonaviselt emberek, jelezz vissza az eseményre, és gyere ki te is a Deák térre!

Szele Tamás oknyomozása után. Bővebben Béla bácsiról itt olvashatsz. 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!