Itt az újabb őrület – Soros csúszómászókkal akarja etetni a magyarokat!

foto: welt.de

Orbán évértékelőjén Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter rendesen figyelt, megjegyzett minden gondolatot, szerintem jó észak-koreai szokás szerint jegyzetelt is. Erről tanúskodik, hogy az első lakossági fórumon, ahol részt vett, már be is vetette az új borzadályt, a Homo Sorosensis kifejezést, mert ugye ennek az új embertípusnak a kitenyésztésén(!sic) dolgoznak Brüsszelben. Megértem a kedves olvasót, amikor felkiált, hogy ennél jóval kisebb mentális problémával is zártak be embereket különböző intézményekbe gyógykezelés céljából, igaza van.

No, de nem lenne Fazekas úr miniszter, ha nem tudná nap mint nap, lakossági fórumról fórumra bizonyítani rátermettségét. Nem konkrétan agrárügyekben, inkább az összeesküvés elméletekben. A csepeli fórumon, érezve, hogy a résztvevők csak elenyésző része érdekelt a hazai agrárium feszítő kérdéseiben, egy egészen más összefüggést tárt fel.

Soros –> bevándorlás –> nem lesz reggeli, ebéd, vacsora –> rovarokat kell enni a magyaroknak

Aki nem hiszi el ezt a gondolatmenetet, az idegenszívű, de minimum Soros-ügynök. Ezt már csak én teszem hozzá, kisegítendő a miniszter urat.

Abból a tényből kiindulva, hogy vannak olyan élelmiszeripari szakemberek, akik meg szeretnék oldani a világon több mint egy milliárd éhező ember táplálását, és ehhez fel szeretnék használni a rovarok kiváló fehérje építő képességét, eljutni oda, hogy ha nem a Fidesz nyer, akkor a magyaroknak rovarokat kell enni, az abszurditás csúcsa. Bár, tartok attól, hogy amit ma csúcsnak nevezünk, holnapra pici dombocskának fog tűnni. Sajnos.

Aki részletesebben szeretne az elhangzottakkal megismerkedni, megteheti az index.hu helyszíni tudósításából.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!