A saját hírlapjában szúrtak ki Mészáros Lőrinccel – ezt már nem fogja tudni átírni

Mészáros Lőrinc, az Echo TV tulajdonosa

Mészáros Lőrinc mióta felvásárolta a megyei napilapokat, azóta a Mediaworks-birodalomhoz tartozó újságok egy kaptafára ontják a kormányzati propagandát, no persze jól megfizetett állami hirdetésekkel kifizetve a hűséget. A Békés Megyei Hírlaphasábjain is állandóan emlékeztetik az olvasókat arra, ki a magyar nép “legnagyobb ellensége”: Soros György és az általa idehozott  bevándorlók.

Ám úgy tűnik, a fröcsögő hazugsággyár ellenére, a magyarok nem az újságnak, hanem saját tapasztalatuknak hisznek. Nagy égés ez a Rogán-Habony duónak, hogy ennyi pénz elköltése után is megtörténhet, hogy egy megyei napilap olvasói egy szír bevándorlót választanak az év emberének. Pedig ez történt, a Békés Megyei Hírlap szavazásán Dr. Alzubi Ali sebész, klinikai onkológus főorvos, aki orosházi kórházban dolgozik nyerte el ezt a címet. A négy gyerekes családapát, aki 2003-ban szerzett diplomát Magyarországon, imádják a betegei.

Ahogy egy interjúban mondja: “megbecsülést érzek. Ez az ország befogadott. Soha sehol nem éreztették velem, hogy más vagyok. Nem kezeltek idegenként. Ez is a titka, hogy máig itt vagyok. Ezt a sok szeretetet pedig viszonozni akarom.”

Úgy tűnik, van még remény, és Magyarország bölcsebb annál, mint aminek Orbánék nézik. Az embereket nem lehet félrevezetni, tudnak különbséget tenni hazugság és valós dolgok között, és nem vevők a zsigeri, alaptalan gyűlöletre.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!