Vajna Tímea is beszállt a Fidesz gusztustalan lejárató-kampányába!

Az élet egy nagy színház. Ki ne tudhatná ezt jobban Vajna Tímeánál, hisz napok óta attól hangos a sajtó, hogy Andy felesége helyett titkárnőjével mutatkozott és Timi saját közösségi oldalán harsogta, hogy a férje és a titokzatos hölgy között bizony több van, mint munkakapcsolat, ő pedig át lett verve s bánatát édességhegyekbe fojtja.

Hát úgy tűnik, Timike szomorúsága hipphopp elillant, ahogy feltűnt egy kis plusz bevétel, hisz Andy felesége tegnap fogta magát és maga is beszállt a Fidesz undorító lejáratókampányába. Azt már nagyon jól tudjuk, hogy a kormányközeli média előszeretettel választja ki azokat az embereket, akik valamilyen módon kellemetlenek Orbáék számára, hogy aztán komplett hadjáratot indítsanak ellenük. Ugyanez történt Juhász Péterrel, az Együtt elnökével is, akiről az elmúlt napokban a kormány kedvenc lapján, a Riposton jelentek meg megdöbbentő történetek.

Nos, Vajna Tímea tegnap pont egy ilyen Ripost cikket tett ki saját Facebook-oldalára, besegítve a Fidesz gátlástalan kampányába. Mondjuk azt be kell látni, hogy Juhász nem csak Orbán, hanem Timike szemében is szálka lehetett, hisz ilyeneket írt ki a posztolt cikkhez:

Juhász Péter! A fánkozóm előtt tüntettél, közben vered és bezártad a gyerekeid anyját??!!

Mindenesetre itt is működik a kettős mérce, hisz – ahogy több kommentelő is észrevételezte – érdekes módon Fideszes Balogh “vakkomondoros” esete nem váltott ki ekkora felháborodást sem belőle, sem a kormányközeli médiából. Mindenesetre most Timike biztos újra boldog, hisz az Andys botrány után “valakik” most gyorsan kitömhették újra a zsebeit egy kis kampányolásért cserébe…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!