Szörnyű tragédia! Vita miatt döfte a kést szeretőjébe egy magyar nő

A kép illusztráció

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy vásárosdombói nő ellen.

Egy mentőszolgálat munkatársa tett bejelentést, mikor tavaly október 26-án holtan találtak egy 57 éves férfit az otthonában. A holttesten azonnal látszott, hogy meggyilkolták, hisz szúrt seb tátongott rajta – írta meg a police.hu.

A rendőrök a nyomozás eredményeként sikeresen azonosították a gyilkost, aki a sértett egyik ismerőse, egy 29 éves városdombi nő. Elfogása után gyanúsítottként hallgatták ki emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nő végül a bűncselekmény elkövetését beismerte. A bíróság elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Az eljárás során a nyomozók megállapították, hogy a nő alkalmanként szexuális kapcsolatot létesített az áldozattal. 2017. október 25-én az esti órákban közösen italoztak, majd összeszólalkoztak. A nő ekkor egy kést szúrt a férfiba, aki olyan súlyosan megsérült, hogy életét vesztette.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek a napokban átadják.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!